Onsdags-opskrift!
Jeg har godt nok lavet denne ret i søndags,
men synes alligevel, at den fortjener en plads på onsdags-indlæggene,
da denne ret smagte fantastisk – og jeg endda bare biksede noget sammen.
Det skal du bruge:
3 kopper Ris
1-2 stk. kyllingebryst
1/4 Fløde
Stegesmør
1 tsk karry
½ tsk salt
½ tsk peber
1 spsk chilipasta
1 spsk mel + 2 spsk vand
½ dåse tomatpuré
1 Løg
1 Peberfrugt
En god håndfuld skåret ananas
Fremgangsmåde:
Start med at sætte risene over varme, disse kan stå og småkoge imens du laver gryderetten.
Hak så løget i den størrelse du vil have dem i, og sæt dem til at stege i en gryde med stegesmør.
Hak så peberfrugten og ananas, så de er klar til at komme i senere.
Tilsæt nu karry’en i gryden og lad den lige brænde af med løgene.
Skær (Og ja, kunne ikke lade være med at grine, da jeg skrev dette ord!) kyllingebrysterne i gode mundfulde-størrelser og sæt dem til at stege i gryden – steg dem til de er gennemstegte. Tilsæt så tomatpuréen og fløden og lade dette koge op.
Når dette er kogt op, jævner du flødesaucen, sådan at det får en lækker cremet konsistens.
Tilsæt så ananas og peberfrugt – og smag så til med chilipasta, salt og peber!
Lad nu retten småsimre indtil dine ris er færdige – og Voila, velbekomme!
Ingen kommentarer endnu